...
Transport gratuit la cumparaturi de peste 300 Lei

Skin Confort

Ultimate Confort

0
Your Cart

Termeni si conditii de utilizare

Termeni și condiții de utilizare

1. ELEMENTE DEFINITORII

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri oferite de SKIN ULTIMATE CONFORT SRL prin intermediul magazinului online www.skinconfort.ro, denumit in continuare “Vanzator”, catre Cumparator/Utilizator/Client.

Urmatorii termeni si conditii sunt considerati a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea magazinului online www.skinconfort.ro supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificati oricand prin actualizarea prezentului document, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti Cumparatorii/Utilizatorii/Clientii magazinului online www.skinconfort.ro.

Prin accesarea magazinului online www.skinconfort.ro, Cumparatorii/Utilizatorii/Clientii consimt sa respecte urmatorii termeni si conditii precum si legislatia aplicabila.

Astfel, urmatorii termeni vor insemna:

Cumparator/Client – persoana fizica, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.

Utilizator – reprezinta persoana care acceseaza Magazinul online www.skinconfort.ro in scopuri private sau profesionale si care a accesat magazinul online www.skinconfort.ro.

Utilizare abuziva: reprezinta utilizarea magazinului online www.skinconfort.ro intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii societatii comerciale SKIN ULTIMATE CONFORT SRL.

Vanzator/magazinul online www.skinconfort.ro – societatea comerciala SKIN ULTIMATE CONFORT SRL avand sediul social in Bucuresti, Str.Agatha Barsescu nr.14, BL.V29, Sc.1, Etaj 4, Ap.16, Sector 3,  nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J40/21986/22.11.2007, CUI:22795200.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator,

Cumparatorului/Utilizatorului/Clientului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator/ Client  prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile iar Cumparatorul/Clientul  este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator, telefonic sau prin mijloace electronice.

Drepturi de proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile produselor  asa cum sunt precizate in Comanda.

Magazinul online www.skinconfort.ro depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, magazinul online www.skinconfort.ro precizeaza ca imaginea/imaginile produsului/produselor are/au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila din partea producatorului . De asemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe magazinul online www.skinconfort.ro pot fi modificate de catre magazinului online www.skinconfort.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare.

De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori, descrierile produselor pot fi incomplete, insa magazinului online www.skinconfort.ro depune eforturi sustinute pentru a prezenta informatiile cele mai relevante. Pentru prezentarea detaliata a produselor poate fi consultata pagina de web a producatorului.

Skinconfort.ro nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate. Valoarea maxima a obligatiilor www.skinconfort.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de www.skinconfort.ro de la clientul respectiv. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, www.skinconfort.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea produsului respectiv si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca. Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de conformitate.

www.skinconfort.ro nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta www.skinconfort.ro in maximum 48 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

Promotiile/ofertele prezente pe magazinul online www.skinconfort.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Cupoanele de reducere pot fi aplicate pe toate produsele, inclusiv pe cele aflate in alte promotii, mai putin pe produsele din categoria ” Reduceri sau Lichidari de Stoc”, produse ce nu suporta alte reduceri. Valoarea cuponului nu se aplica taxei de transport. Cupoanele de reducere nu pot fi cumulate. In momentul plasarii comenzii se poate aplica un singur cupon atat pe magazinul online www.skinconfort.ro, cat si telefonic. Magazinul online www.skinconfort.ro poate contine si link-uri catre alte magazine online. Magazinul online www.skinconfort.ro nu este responsabil de politica de confidentialitate practicata de acestea, precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste magazine.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe magazinul online www.skinconfort.ro anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice

b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)

c. Termeni si conditii

Daca magazinul online www.skinconfort.ro confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre magazinul online www.skinconfort.ro  se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea magazinului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea Cumparatorului. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Vanzatorul  isi rezerva dreptul de a anula comenzile incomplete sau facute fara informatii de baza necesare pentru expedierea comenzii.

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator; confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). 

Prezentul document, denumit “Termeni si conditii”, vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

3. EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI

a. Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Produsele care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;

b. Informatiile prezentate pe magazinul online www.skinconfort.ro  au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;

c. Comunicarea cu magazinul – se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea “contact”. Vor fi excluse din magazinul online www.skinconfort.ro sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

4. OBIECTUL CONTRACTULUI

Obiectul Contractului il constituie produsul/produsele cu privire la care Clientul si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei comenzi plasate pe magazinul online www.skinconfort.ro sau telefonic si confirmata de catre Vanzator.

Modificare sau anularea unei comenzi.

Pentru modificarea unei comenzi este necesar sa ne transmiteti cat mai repede un email la office@skinconfort.ro sau utilizand formularul de contact disponibil pe site-ul www.skinconfort.ro ,  cu titlul “Modificare comanda” sau “Anulare comanda” si sa ne indicati modificarea dorita/anularea comenzii. Vom face tot posibilul sa va modificam sau anulam comanda daca aceasta nu a fost predata curierului. In cazul in care comanda a fost predata curierului, comanda nu mai poate fi anulata sau modificata. Se considera ca o comanda a fost predata curierului in momentul in care se trimite catre client un email cu titlul “Comanda expediata”.

In cazul in care nu poate executa Contractul din cauza ca produsul este indisponibil, Vanzatorul va informa Clientul despre aceasta situatie si va anula Comanda.

5. PRETUL CONTRACTULUI, FACTURARE, PLATI

Pretul produsului/produselor este acela mentionat in magazinul online www.skinconfort.ro. Pretul poate fi modificat de catre Vanzator, in orice moment, fara preaviz.  Pentru a fi aplicabil pretul produsului trebuie sa fie sincer si serios. Astfel, Vanzatorul atentioneaza asupra faptului ca exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale magazinului www.skinconfort.ro sau erori umane, pretul afisat in magazin poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, Vanzatorul va informa Clientul asupra pretului corect. 

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Preturile sunt exprimate in RON, iar TVA-ul este inclus in pretul afisat. Pretul final platit de client este format din pretul de achizitie al produsului, la care se adauga costul de transport. Skin Confort nu percepe nici o alta taxa suplimentara. Toate produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil.

6. MODALITATEA DE LIVRARE

Vanzatorul livreaza produsele comercializate exclusiv pe teritoriul Romaniei. Se pot procesa comenzi plasate pe www.skinconfort.ro din afara Romaniei, dar livrarea se face exclusiv pe teritoriul Romaniei.

Produsul va fi livrat Clientului printr-o firma de curierat, intr-un termen de 24 – 72 ore de la plasarea comenzii. Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate produselor si serviciilor comandate de catre Client in momentul predarii acestora catre curier, pe baza de contract, sau catre reprezentantul Clientului.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare la Client.

Pentru zonele definite de curier ca fiind in afara zonei 0 de livrare (de obicei sate, comune) sau/si colete voluminoase (de obicei cu greutatea mai mare de 10 kg), se aplica costuri suplimentare de transport care vor fi comunicate inainte de confirmarea finala a comenzii. In toate situatiile in care, din orice motiv, pretul referitor la transportul coletului, afisat clientului in momentul plasarii comenzii difera de pretul real solicitat de curier pentru livrarea coletului, Vanzatorul informeaza Clientul prin mijloace electronice sau telefon si trimite produsul numai dupa acceptul Clientului cu privire la pretul transportului.

7. GARANTIA PRODUSELOR COMERCIALIZATE

Toate produsele comercializate de Vanzator, cu exceptia celor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin direct de la producator.

Lipsa certificatului de conformitate al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa de e-mail office@skinconfort.ro . Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Reclamatiile privind deficiente ale produsului/produselor achizitionate pot fi facute accesand Formularul de Contact disponibil pe site sau prin email, la adresa office@skinconfort.ro .

Clientul, in calitate de cumparator, are obligatia sa ia la cunostinta si sa respecte prevederile cuprinse in certificatul de conformitate, in caz contrar existand posibilitatea de a pierde garantia.

Garantia de conformitate. 

Toate produsele beneficiaza, prin lege, de garantia de conformitate care reprezinta perioada legala de 2 ani in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se refera la caracteristicile produsului oferite consumatorului prin publicitatea aferenta facuta de vanzator/producator.

In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2. Perioada de timp stabilita de remediere a reparatiei nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.

Conform OG21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare.

8. MODALITATEA DE PLATA

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru produsele comandate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. Proprietatea asupra produselor va fi transferata Clientului la momentul efectuarii platii.

Plata in Numerar (Ramburs): Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare produselor in sistem ramburs. In cazul livrarii produsului printr-o firma de curierat, plata produsului se face direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.

Transfer Bancar: Plata prin Transfer Bancar se face in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. In acest caz, livrarea produselor se face dupa confirmarea platii.

9. RETURNAREA PRODUSELOR

Skinconfort.ro, doreste ca produsele ce vi le ofera sa fie in deplina concordanta cu nevoile dumneavoastra. In caz contrar, conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului”. Clientii nostri pot returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura.

Cererile de returnare se trimit prin email sau Curier cu Confirmare de Primire la sediul social al SKIN ULTIMATE CONFORT SRL. Cererea de returnare trebuie sa cuprinda datele de identificare ale produsului si ale persoanei care l-a achizitionat. Pe langa cerere, dosarul trebuie sa contina factura in original (daca s-a emis in forma scrisa), certificatul de conformitate in original cat si copie dupa cartea de identitate a persoanei pe numele careia a fost emisa factura.

In cazul in care produsul comandat nu corespunde prezentarii din magazinul www.skinconfort.ro  sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 10 zile lucratoare din momentul primirii.

Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dvs.

Informatii privind exercitarea dreptului de retragere

Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 10 zile calendaristice.

Perioada de retragere expira dupa 10 zile calendaristice incepand de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor sau, in cazul bunurilor multiple comandate printr-o singura comanda si livrate separat.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca trimisa prin email catre SKIN ULTIMATE CONFORT SRL la adresa office@skinconfort.ro

In acest scop, puteti folosi modelul de retragere de mai jos; folosirea lui nu este insa obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecintele retragerii

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de10 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract.

Vom efectua aceasta rambursare folosind modalitate de plata Transfer Bancar in termen de maxim 30 zile. Pentru realizarea transferului este nevoie sa ne indicati un cont bancar valid avand ca titular numele dumneavoastra. Nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa depozitului de la care au fost expediate, adresa pe care o veti primi in scris, prin email, imediat dupa confirmarea primirii solicitarii de retragere, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile calendaristice de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 10 zile calendaristice.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Produsele returnate vor fi trimise la adresa care va fi comunicata de catre Vanzator in momentul in care ii este adus la cunostinta returul. Produsele NU se vor returna prin Posta Romana si nu se vor expedia la nici o alta adresa decat cea specificata de Vanzator.

Atragem atentia ca, in cazul in care produsele a caror returnare se solicita, prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura (folosire), zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide neacceptarea returului.

In cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face in cel mult 30 de zile de la acceptarea de catre Vanzator a returului.

10. POLITICA DE SECURITATE A DATELOR SI CONFIDENTIALITATE

Incepand cu data de 25 mai 2018 este aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia datelor cu caracter personal care apartin persoanelor fizice si libera circulatie a acestor date (‘Regulamentul’). Scopul principal al acestuia este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date. Regulamentul creeaza un cadru legislativ uniform la nivelul UE fiind aplicat de catre toate statele membre ale Uniunii Europene.

Magazinul online www.skinconfort.ro este constient de importanta protejarii informatiilor colectate despre dumneavoastra. Skin Ultimate Confort SRL companie care detine si opereaza magazinul online www.skinconfort.ro, are responsabilitatea de a pastra in siguranta datele dvs. personale, pe care ni le-ai pus la dispozitie si dorim sa va informam asupra drepturilor pe care le detineti, in conformitate cu noul Regulament.

In cele de mai jos, te informam cum protejam datele tale personale si cum ne insusim prevederile Regulamentului.

11. CUI NE ADRESAM

Ne propunem sa va informam cu privire la prelucrarea datelor cu caracter  personal, pe care o realizam in cazul in care vizitati site-ul, intrati in dialog cu noi in vederea achizitionarii unor produse, sunteti deja client sau a doriti sa intrati intr-o relatie de afaceri cu noi. Prelucrarea Datelor atunci cand vizitati site-ul prin utilizarea modulelor de tip cookies este prezentata in sectiunea dedicata Politicii de utilizare Cookies. Daca datele dumneavoastra sunt prelucrate in calitate de client si au fost furnizate la data incheierii unui contract si/sau pe parcursul derularii contractului, scopurile si temeiurile prelucrarii sunt enumerate in sectiunile de mai jos.

12 CE INFORMATII COLECTAM DESPRE TINE

Trebuie sa stii ca exista doua tipuri de informatii pe care le colectam despre utilizatorii Skinconfort.ro:

1) Informatii cu caracter personal – acele informatii care te pot identifica si pot include, de exemplu, numele si prenumele tale, numarul de telefon sau adresa de email, adresa de livrare si facturare, adresa IP, informatii despre conexiunea ta la Internet.

b) Informatii ce nu te pot identifica personal – informatii care se refera, de regula, la paginile web pe care le-ati vizitat, serviciile pe care le-ati accesat, publicitatea (reclamele) trimisa catre tine, istoricul tranzactiilor, etc.

Efectuarea unei achizitii de produse si servicii

Daca faci o achizitie de produse si/sau servicii prin Skinconfort.ro, vom colecta informatiile de care avem nevoie pentru a finaliza comanda ta si te vom notifica despre starea comenzii tale (daca este cazul). De asemenea, te vom notifica despre orice modificare, cu privire la comanda ta.

Contul de utilizator din magazinul online www.skinconfort.ro  (cont client sau cont vizitator)

Daca ai 18 ani sau mai mult, poti alege sa te inregistrezi pe Skinconfort.ro pentru a obtine un cont de client, accesand sectiunea ‘Contul meu’ a site-ului. Vei avea nevoie de un cont de client sau cont de vizitator Skinconfort.ro daca doresti sa achizitionezi produse puse la vanzare pe site, pentru a primi instiintari despre stadiul livrarii comenzii, pentru a primi informatii despre produsele si promotiile viitoare care te-ar putea interesa (optand singur pentru asta, cu posibilitatea de a renunta oricand la a primi informari).

Contul de utilizator Skinconfort.ro se creeaza pe baza stabilirii datelor de contact (nume, prenume, adresa de livrare si facturare, e-mail valid, numar de telefon valid). Toate datele de contact ne sunt necesare pentru a-ti putea trimite produsul/produsele comandate si pentru a-ti oferi posibilitatea de a te identifica in mod corect. Situatiile in care este necesar sa te identificam si sa validam identiatea ar putea aparea in cazul unei restituiri a contravalorii comenzii, in caz de anulare a comenzii, sau pentru ca, din motive personale, nu mai doresti produsul/produsele comandate si vei solicita returnarea banilor, conform cu Termenii si Conditiile Skinconfort.ro.

Concursuri / Sondaje / Corespondenta

Skinconfort.ro poate obtine informatii de la tine atunci cand participi la un concurs sau la o promotie pe site-ul web, pe aplicatia mobila sau pe pagina Skinconfort.ro a uneia dintre retelele sociale (ex: Facebook, Instagram etc.). Participarea la sondaje este complet voluntara. Daca ne contactezi pentru orice motiv (de exemplu, pentru a raporta o eroare pe site-ul Web), putem pastra o evidenta a acestei corespondente, corespondenta ce ar putea include date personale.

Utilizarea serviciilor noastre / Mesaje de marketing de la Skinconfort.ro

Skinconfort.ro poate colecta informatii despre utilizarea de catre tine a serviciilor noastre. De asemenea, putem sa colectam informatii despre mesajele de marketing pe care ti le trimitem si despre modul in care raspunzi la ele.

12.1 CUM COLECTAM INFORMATIILE DESPRE TINE

Colectam informatii despre tine in trei moduri:

a) In mod direct – atunci cand va inregistrati pe site-ul Skinconfort.ro; cand va abonati la newsletter; cand cumparati produse listate pe site, fie online, fie din puncte fizice, prin intermediul operatorilor asociati cu noi; atunci cand ne contactati si solicitati un raspuns sau atunci cand interactionati in mod direct cu noi. De aceea, este foarte important sa retii ca, in cazul in care alte persoane folosesc computerul/device-ul tau mobil, trebuie sa te deloghezi la finalizarea sectiunii de navigare. In caz contrar, orice persoana cu acces la device-urile tale va avea automat acces si la toate informatiile pe care ni le-ai furnizat.

b) In mod automat – atunci cand utilizezi serviciile www.skinconfort.ro, online, colectam informatii prin intermediul cookie-urilor si prin logarea activitatii tale. Pentru mai multe informatii privind utilizarea cookie-urilor, te rugam sa consulti Politica de cookies de pe site.

In plus, daca in prealabil ne-ai furnizat informatii cu caracter personal, putem asocia automat acele informatii cu alte informatii pe care le colectam din contul tau de utilizator ori de cate ori te loghezi, astfel incat sa te putem identifica pe mai multe dispozitive si browsere, oferindu-ti aceeasi experienta de navigare, indiferent de mediul pe care te conectezi.

c) De la terti – informatii despre tine putem obtine si de la terte parti. Putem obtine informatii despre tine si de la terte parti ce opereaza date prin intermediul cookie-urilor, cum ar fi, de exemplu: retele de publicitate, companii de sondare a pietei etc.

Datele tale personale sunt prelucrate pe tot parcursul relatiei noastre contractuale si, dupa finalizarea acesteia, cel putin 3 ani, conform prevederile legale aplicabile in domeniu, inclusiv, dar fara limitare, la dispozitiile privind arhivarea.

12.2 CUM UTILIZAM INFORMATIILE DESPRE TINE

Noi (si furnizorii nostri de servicii) folosim informatiile pe care le colectam despre tine in urmatoarele scopuri:

pentru a-ti furniza serviciile si produsele pe care le-ai solicitat;

pentru crearea unui cont de utilizator Skinconfort.ro;

pentru a raspunde solicitarilor si comentariilor tale;

pentru a te informa cu privire la procesarea comenzilor;

pentru a-ti permite sa participi la diferite activitati interactive (ex: concursuri);

pentru a-ti putea oferi suport tehnic legat de serviciile/produsele noastre;

pentru a-ti putea comunica anunturi si mesaje administrative;

pentru a-ti trimite newslettere si informatii despre produse, servicii si promotii referitoare la noi sau la alte companii sau organizatii cu care lucram, daca ne-ai dat acordul tau in acest sens; Retine faptul ca pentru a primi un newsletter este necesara abonarea  atunci cand cumperi un produs/serviciu sau separat de pe prima pagina a siteului.

12.3 CUM SI CU CINE SCHIMBAM INFORMATII DESPRE TINE

Putem sa impartasim informatiile despre tine, in forma in care le-am cules in diverse formulare, conform prevederilor prezentei Politici de confidentialitate si in urmatoarele situatii, cu:

Furnizorii de servicii: pentru a indeplini anumite functii legate de activitatea Skinconfort.ro: De exemplu, furnizorilor nostri de produse/servicii, in scopul livrarii comenzii. In mod obisnuit, atunci cand furnizam acestor companii informatii cu caracter personal, avem o deosebita grija sa partajam doar acele informatii de care aceste companii au nevoie pentru a-si indeplini functiile, mentionand expres ca aceste informatii pot fi utilizate numai atunci cand este necesara efectuarea de servicii in numele nostru sau pentru a ne conforma cerintelor legale. In mod similar, atunci cand este cazul, luam masuri pentru a solicita furnizorilor nostri de servicii sa protejeze informatiile cu caracter personal transmise.

Retelele sociale: poti interactiona cu anumite facilitati ale serviciilor Skinconfort.ro care pot determina publicarea informatiilor tale personale (nume, prenume) in retelele tale sociale, numai pe baza de acord expres. Astfel, anumite date personale colectate de Skinconfort.ro pot fi puse in comun cu datele tale personale de pe retelele de socializare si pentru care iti dai dreptul de partajare. Retine ca pagina de facebook Skinconfort.ro poate colecta informatii despre tine, chiar daca nu accesezi permanent acea pagina.

Newsleter: In anumite locuri din cadrul serviciilor Skinconfort.ro putem plasa optiuni de inscriere (Newsleter) pentru a primi comunicari comerciale. 

Concursuri: Putem divulga public numele si orasul castigatorilor de concurs si tombole, daca acest lucru este permis de regulamentul respectivelor aplicatii, cu care ai fost de accord, in prealabil, prin participare.

Vanzarea activitatii sau a activelor noastre: daca vindem toata compania sau o parte din aceasta/activele acesteia, sau suntem implicati intr-o fuziune sau transfer a afacerii, putem, la discretia noastra, sa transferam sau sa atribuim partial sau in totalitate informatiile unei terte parti ca parte sau in legatura cu tranzactia respectiva. In urma unui astfel de transfer, politicile de confidentialitate ale entitatii beneficiare pot guverna utilizarea si colectarea ulterioara a informatiilor cu caracter personal.

Motive juridice: Putem folosi sau dezvalui informatiile, integral sau partial, pentru a coopera sau a sprijini organismele de aplicare a legii, guvernamentale sau de reglementare, organizatiile de protectie a continutului sau procesele judiciare in legatura cu sau pentru a preveni frauda suspectata sau posibila. De asemenea, putem folosi sau dezvalui informatii pe care le consideram adecvate in masura in care inregistrarile au fost citate sau in legatura cu litigiile in curs sau potentiale, sau pentru a impune sau a proteja drepturile sau siguranta utilizatorilor de servicii online.

12.4 INFORMATII SUPLIMENTARE PRIVIND CUM SI CU CINE SCHIMBAM INFORMATII DESPRE TINE

Este posibil sa colaboram cu retele terte de publicitate si cu companii de studiul pietei, pentru a-ti prezenta reclame prin intermediul serviciilor online sau pentru a ne ajuta sa evaluam utilizarea serviciilor online, vizualizarea reclamelor si a altui tip de continut. Aceste companii terte pot vizualiza, edita sau seta propriile tehnologii / cookie-uri de urmarire, ceea ce le va permite sa colecteze informatii despre modul in care interactionezi cu continutul si publicitatea in timp ce utilizezi serviciile Skinconfort.ro. Utilizarea acestor tehnologii de catre terte companii este supusa propriilor politici de confidentialitate si nu este acoperita de aceasta politica de confidentialitate.

13. UTILIZARE SERVICIILOR DE CATRE COPII

Serviciul de comert online oferit de Skinconfort.ro nu este conceput sau destinat utilizarii de catre copiii. Prin urmare, daca ai sub 18 ani, te rugam sa nu utilizezi serviciile Skinconfort.ro, respectiv sa nu ne furnizezi informatii cu caracter personal. Daca descoperim ca am adunat din greseala astfel de informatii, atunci, in masura in care legea solicita, vom sterge aceste informatii din evidentele noastre. Daca un parinte sau tutore descopera ca copilul sau cu varsta de pana la 18 ani ne-a furnizat informatii fara consimtamantul acestuia, el sau ea ar trebui sa ne contacteze la office@Skinconfort.ro.

14 CUM PROTEJAM INFORMATIILE CU CARACTER PERSONAL

Te asiguram ca mentinem atat procedurile, cat si normele tehnice/de acces la serviciile Skinconfort.ro la un standard foarte inalt, cu scopul de a-ti proteja datele cu caracter personal impotriva pierderii, utilizarii incorecte sau accesului, dezvaluirii, modificarii sau distrugerii neautorizate, date pe care le furnizezi prin intermediul serviciilor Skinconfort.ro. Din pacate, nici o transmitere a datelor nu este garantata ca fiind 100% sigura. , Orice transmitere a informatiilor cu privire la identitatea personala se face pe cont propriu. Daca sesizezi orice neregula si consideri ca te putem ajuta, te rugam sa ne soliciti ajutorul la office@skinconfort.ro.

Te rugam sa retii ca trebuie sa pastrezi confidentiala parola cu care te autentifici pe Skinconfort.ro.

Daca crezi ca interactiunea ta cu vreunul din serviciile Skinconfort.ro nu mai este sigura, contacteaza-ne la office@skinconfort.ro.

Numele de utilizator si parolele

Este foarte important sa protejezi si sa mentii securitatea oricarui cont; sa ne anunti imediat despre orice utilizare neautorizata a contului tau Skinconfort.ro. Nu dezvalui parola altor persoane!!!

15. DACA PRELUCRAM AUTOMATIZAT DATE

Putem efectua prelucrari automate in scop de profilare si in scopuri statistice. Pentru a eficientiza procesul de a raspunde solicitarilor dumneavoastra, putem efectua prelucrari de date si emite decizii automatizate in legatura cu solicitarile de produse.

16. IMPLICATIILE REFUZULUI DE A FURNIZA DATE

Puteti alege sa nu furnizati Date catre Skinconfort.ro , insa aceasta optiune va limita serviciile pe care suntem capabili sa vi le oferim si ne va impiedica sa continuam sa va furnizam produsele solicitate.

17. CE PUTETI FACE PENTRU A NE AJUTA SA PASTRAM SIGURANTA DATELOR

Pentru a asigura securitatea datelor dvs. vigilenta dumneavoastra este critica, astfel ca va recomandam sa stabiliti parole puternice si va rugam sa nu le divulgati nimanui. Nu lasati nesupravegheate dispozitivele de conectare la Internet. Raportati-ne imediat orice activitate suspecta cu privire la conturile dumneavoastra.

18. DREPTURILE SI ALEGERILE TALE

Publicitate / cookie-uri si tehnologii similare

Pentru mai multe informatii despre utilizarea cookie-urilor si a tehnologiilor similare in serviciile noastre online (inclusiv optiunile de oprire), consulta sectiunea destinata utilizarii cookie-urilor de pe site-ul Skinconfort.ro

18.1. Acces si corectare

In cazul in care este necesar, oferim vizitatorilor online acces la informatiile lor personale si posibilitatea de a le revizui, actualiza si corecta. Pentru a te ajuta sa-ti protejezi confidentialitatea si securitatea, vom lua masuri rezonabile pentru a ti verifica identitatea, cum ar fi solicitarea unei parole si a unui cont de utilizator. Va rugam sa contactati office@skinconfort.ro pentru mai multe informatii despre exercitarea acestor drepturi.

18.2.Pastrarea si stergerea datelor

Putem pastra datele tale atata timp cat utilizezi serviciile Skinconfort.ro si pentru un timp rezonabil ulterior. Daca doresti sa le stergem, modificam sau actualizam informatiile personale pe care le-ai furnizat prin intermediul serviciilor Skinconfort.ro, poti utiliza setarile din pagina ta de profil sau ne poti contacta la office@skinconfort.ro si iti vom raspunde intr-un termen rezonabil. Te rugam sa retii ca unele sau toate aceste date pot fi necesare pentru ca serviciile Skinconfort.ro sa functioneze corect si este posibil sa fim obligati sa pastram anumite informatii prin lege.

Te rugam sa retii faptul ca ne poti cere in orice moment sa-ti stergem contul detinut pe Skinconfort.ro, trimitandu-ne un email pe adresa office@skinconfort.ro. Odata ce ne vei cere acest lucru, nu vei mai putea accesa contul tau, nici informatile salvate pe baza acestuia (de exemplu, comenzile tale)

18.3. Dreptul de a va retrage consimtamantul

Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza in temeiul acordului dumneavoastra, aveti dreptul de a va retrage in orice moment consimtamantul, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia, ex. newletter, notificari de marketing

18.4. Dreptul la restrictionarea prelucrarii

Puteti solicita limitarea prelucrarii datelor, de exemplu in caz de contestare a legalitatii prelucrarii;

18.5. Dreptul la rectificare

Puteti solicita corectarea sau rectificarea Datelor inexacte sau suplimentarea Datelor incomplete

18.6. Dreptul la portabilitatea datelor

Ne puteti solicita ca datele prelucrate prin mijloace automate, pe baza de consimtamant sau in temeiul unui contract, sa vi le transmitem dumneavoastra sau catre un alt operator de date, daca acest lucru este tehnic fezabil;

18.7. Dreptul la opozitie

Va puteti opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia dumneavoastra particulara, ca Datele dumneavoastra sa faca obiectul unei prelucrari, inclusiv prin crearea de profiluri; de asemenea, va puteti opune in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca Datele sa fie prelucrate in scop de marketing;

18.8. Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale

Puteti cere si obtine retragerea, anularea sau reevaluarea oricarei decizii bazate exclusiv pe prelucrari efectuate prin mijloace automate (incluzand crearea de profiluri) care produce efecte juridice cu privire la dumneavoastra sau va afecteaza in mod similar, intr-o masura semnificativa;

18.9. Dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati sau de a va adresa justitiei

Aveti dreptul de a va adresa cu plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, respectiv de a va adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de legislatia aplicabila in domeniul protectiei datelor cu caracter personal, care au fost incalcate, in masura in care considerati necesar.

19. ACORD PENTRU PROCESAREA SI TRANSFERUL INFORMATIILOR DESPRE TINE

Serviciile Skinconfort.ro sunt guvernate si operate in conformitate cu legile din Romania. Skinconfort.ro nu ofera nicio garantie ca Serviciile sale sunt guvernate sau operate in conformitate cu legile oricarei alte tari.

Daca va aflati in afara Romaniei, va informam ca datele colectate, cu caracter personal, pot fi transferate, procesate, stocate si utilizate in Romania. In conformitate cu legislatia din Romania, datele tale personale pot fi supuse solicitarilor de acces din partea Guvernului, Instantelor sau organelor de drept din Romania.

20. LINKURI CATRE ALTE SITE-URI SI SERVICII

Site-ul Skinconfort.ro poate contine linkuri catre site-uri sau servicii terte. In unele cazuri, putem incorpora in Serviciile Skinconfort.ro un feed de continut, un player video sau o alta aplicatie de la o terta companie, iar aceste fluxuri sau aplicatii pot parea a fi parte a serviciilor noastre, chiar daca acestea sunt furnizate sau difuzate de catre o terta parte. Daca accesati un alt site web sau orice alte astfel de servicii, chiar si cele care pot contine sigla Skinconfort.ro sau sunt incadrate de serviciile Skinconfort.ro, te rugam sa intelegi ca operatorii acestor site-uri sau servicii pot colecta informatii de la tine sau pot plasa/citi cookie-uri, care vor fi utilizate de acestia in conformitate cu propriile practici de confidentialitate, care pot fi diferite de ale noastre. Nu suntem responsabili pentru, nu aprobam si nu controlam politicile sau practicile unor astfel de site-uri sau servicii. Trebuie sa citesti intotdeauna cu atentie Politica de confidentialitate a oricarui site sau a serviciilor pe care le accesati, pentru a intelege practicile de utilizare a informatiilor.

21. ACTUALIZAREA POLITICII PRIVIND CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Din cand in cand, este posibil sa revizuim aceasta politica de confidentialitate. Daca facem revizuiri in ceea ce priveste modul in care colectam sau folosim datele personale, te vom notifica cu privire la aceste modificari prin: (1) anuntarea modificarii serviciilor Skinconfort.ro sau (2) intreprinderea altor actiuni, dupa cum consideram adecvate in aceste circumstante, incluzand, fara limitare, publicarea online a versiunii revizuite a acestei Politici de confidentialitate. Ar trebui sa verifici frecvent serviciile noastre pentru actualizari sau cel putin atunci cand achizitionezi un produse/serviciu de pe site.

Daca nu esti de acord cu termenii acestei Politici de confidentialitate, in totalitate sau in parte, te rugam sa intrerupi utilizarea Serviciile noastre online.

22. CUM SA NE CONTACTATI

Va puteti exercita oricare dintre drepturile legale in legatura cu prelucrarea datelor printr-o cerere scrisa, datata si semnata olograf, transmisa in format electronic la adresa de mail: office@skinconfort.ro;

23. INFORMATII LEGALE

RASPUNDEREA SOCIETATII

Magazinul online Skinconfort.ro nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere in situatia in care aceasta este cauzata de nerespectarea prezentelor termene si conditii/Contractului si celorlalte instructiuni mentionate pe site.

Nu raspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri accesibile de pe site.

Magazinul online Skinconfort.ro nu este responsabil pentru daune de orice fel pe care Clientul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre societate a oricarei din obligatiile sale conform Contractului si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

DREPTURI DE AUTOR

Magazinul online Skinconfort.ro detine dreptul de autor asupra intregului continut al site-ului – text si imagini. Daca sesizati incalcari ale dreptului de autor pe site-ul nostru, scrieti-ne la office@skinconfort.ro;

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)

Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator.

De asemenea, numele magazinului online www.skinconfort.ro.ui precum si insemnele grafice sunt proprietatea SKIN ULTIMATE CONFORT SRL si nu pot fi preluate, copiate sau folomagazinului online www.skinconfort.ro, fara acordul scris al proprietarului.

CONCILIERE CLIENTI

Pentru o conciliere interna gratuita, scrieti-ne la e-mail office@skinconfort.ro si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA. 

Contractul este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Client se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de catre instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti.

In cazul produselor resigilate, certificatul de garantie este emis de catre www.skinconfort.ro, iar garantia nu acopera aceeasi perioada ca la un produs nou, sigilat. Perioada de garantie este specificata pentru fiecare produs resigilat in parte. Conditiile de utilizare, manipulare si transportare a unui produs resigilat sunt aceleasi cu cele de la produsele sigilate.

24. TRANSFERUL PROPRIETATII

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferate la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora. 

25. RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

26. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente. 

27. PREVEDERI DIVERSE

Partile in contract vor fi considerate contractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.